Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a fost gazda evenimentului sportiv „TROFEUL R-SIM”
24.06.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul sportului, Sistemul judiciar, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a organizat, în perioada 21 – 23 iunie 2022, prima ediție a evenimentului cu caracter sportiv, intitulat „TROFEUL R-SIM”.

Acest eveniment se înscrie în registrul bunei colaborări dintre instituțiile care fac parte din Rețeaua Școlilor de Învățământ Militar din România (R-SIM), parteneriat inițiat de către școala noastră în anul 2020.

Sub deviza „Fii mai dinamic, fii mai sănătos”, au fost organizate mai multe competiții sportive la care au participat elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, coordonați de membrii Catedrei de Instrucția Tragerii și Pregătire Fizică, elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj – Napoca, coordonați de către comisar de poliție Bogdan MATEI și inspector de poliție Traian Ciocîrdel și elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, coordonați de către subcomisar de poliție Cristian Stan. A fost ocazia propice pentru a lega prietenii, a compara sistemul de pregătire pe care-l urmează elevii, conform curriculum-ului fiecărei instituții de învățământ și, mai ales, pentru a-și pune în valoare abilitățile sportive și spiritul competitiv.

Sub coordonarea profesorilor Catedrei de Instrucția Tragerii și Pregătire Fizică din cadrul instituției noastre, în prima zi a evenimentului a avut loc ședința tehnică în care au fost prezentate delegațiile participante, Regulamentul desfășurării evenimentului sportiv, s-au stabilit detaliile și repartizarea participanților pentru fiecare competiție.

Cea de-a doua zi a inclus organizarea, la sediul școlii, a competițiilor la disciplinele sportive „Fotbal” și „Tenis de masă”. În ultima zi a evenimentul a avut loc, în Stațiunea Slănic Moldova, competiția la disciplina sportivă „Cros”.

La sfârșitul celor 3 zile ale evenimentului, sportivii merituoși au fost recompensați cu medalii, cupe și diplome de merit în cadrul festivității de premiere organizată de către conducerea școlii. Momentul a fost marcat de prezența domnului profesor universitar Radu Ababei, Director al Direcție Județene de Sport și Tineret Bacău, prin bunăvoința căruia au fost asigurate cupele acordate pentru locul I în cadrul competiției, după cum urmează:

– Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile LASCĂR” – CÂMPINA – Locul I – Fotbal;

– Radu Michael SPICZUK de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu MUREŞAN” – CLUJ NAPOCA – Locul I – Tenis de masă;

– Petruţa Diana LĂDARU de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile LASCĂR” – CÂMPINA – Locul I – Cros femei;

– Albert SZOKOL de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile LASCĂR” – CÂMPINA – Locul I – Cros bărbați.

Organizarea acestor activități vizează consolidarea relațiilor dintre instituțiile membre R-SIM și dezvoltarea colaborării interinstituționale, în special, dar și identificarea unor noi activități care să implice cooperarea în alte domenii în afara celor identificate până în prezent.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti