Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

Mușat & Asociații premiată la Romanian Legal Awards Gala 2022
27.06.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Fuziuni și achiziții, Health & Pharma (Dreptul sănătății), Litigii, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Mușat & Asociații a fost desemnată câștigătoarea premiilor pentru ariile de practică Fuziuni și Achiziții (M&A), Litigii și Farma, acordate în cadrul Galei Romanian Legal Awards din data de 23 iunie 2022.

În cadrul acestei gale organizate de publicația Legal Marketing, la care au participat cele mai reprezentative firme de avocatură din România, Mușat & Asociații a câștigat pentru al treilea an la rând trofeul pentru aria de practică M&A. Au fost recunoscute performanțele echipei noastre de M&A din anul 2021, în continuarea premiilor acordate pentru anii 2020 și 2019, an în care Mușat & Asociații a fost desemnată și Firma anului în avocatură.

Răzvan Stoicescu, Deputy Managing Partner în cadrul Mușat & Asociații: “Încă un an în care Mușat & Asociații face dovada măiestriei, abilității și experienței profesionale în practica de M&A. Suntem bucuroși să primim acest premiu ce reprezintă atât o recunoaștere a succesului nostru dar și o nouă confirmare a prestigiului pe care Mușat & Asociații și l-a câștigat de-a lungul timpului. Mulțumim clienților pentru că au avut încredere în noi și sperăm să le fim de ajutor în continuare cu același succes.

Echipa de Litigii a Mușat & Asociații a fost de asemenea premiată pentru realizările din anul 2021, an în care numărul și complexitatea litigiilor și arbitrajelor gestionate de Departamentul Litigii & Arbitraj al firmei au crescut considerabil, în contextul blocajelor economice și sociale generate de pandemie, al modificărilor legislative importante care au afectat mediul de afaceri și al măsurilor și sancțiunilor dispuse de autoritățile din diverse domenii.

Iulian Popescu, Deputy Managing Partner în cadrul Mușat & Asociații: “Încrederea de care ne bucurăm în rândul clienților dar și cel al colegilor avocați, ne provoacă an de an să ne depășim limitele și să ne reconfirmăm statutul de lider în arii de practică importante pe piața serviciilor juridice. Facem acest lucru de mai bine de 30 de ani și vom continua să ținem ștacheta sus pentru întreaga piață a avocaturii de business. Mulțumim în primul rând echipelor noastre pentru efortul depus, clienților noștri pentru încrederea acordată și nu în ultimul rând, confraților noștri care ne-au onorat în cadrul Galei Romanian Legal Awards.”

Mușat & Asociații, a fost premiată pentru aria de practică Farma, în considerarea activității  desfășurate pentru producătorii internaționali de produse farmaceutice, medicamente, dispozitive medicale, cosmetice și suplimente alimentare, precum și pentru industria servicilor medicale. Echipa Mușat & Asociații care asistă clienții în aceste domenii este formată din avocaţi specializaţi în aspecte de reglementare, în dreptul concurenţei, în proprietate intelectuală, în drept societar, în fuziuni & achiziţii, în dreptul muncii, din litiganţi reputaţi, precum şi din consultanţi fiscali şi practicieni în insolvenţă.

Dan Minoiu, Partner în cadrul Mușat & Asociații: “Ne onorează această această recunoaștere, fiind al doilea an la rând când Mușat & Asociații este premiată în cadrul Romanian Legal Awards pentru activitatea desfășurată în domeniile farmaceutic, medical și al sănătății. Dedicăm acest premiu clienților care au ales să lucreze cu noi, mulți dintre aceștia de peste 20 de ani, precum și întregii echipe care a contribuit la asistarea cu succes a clienților în numeroase proiecte complexe și inovative și în litigii de referință din aceste domenii specializate.

Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute și mulțumim Legal Marketing pentru recunoaștere!

Legal Marketing este o publicație românească dedicată avocaturii de business, prezentă pe piață de aproape 20 ani. Un lider în mass-media juridică, a adus în România primele licențe The Economist (Intelligent Life), Financial Times (Innovative Lawyers) și The TIMES (Legal Innnovation), și este în parteneriat cu Chambers and Partners.  Anual, Legal Marketing organizează Gala Romanian Legal Awards, eveniment în cadrul căruia acordă cele mai importante trofee din avocatura romanească.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti