Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

act Botezatu Estrade Partners a asistat Grupul Louis Delhaize în procesul de sale & lease back pentru centrul comercial din Cluj către Studium Green, dezvoltator imobiliar de top din România
28.06.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

act Botezatu Estrade Partners a asistat Grupul belgian Louis Delhaize într-o nouă mare tranzacție imobiliară M&A, intr-un proces de sale & lease back privind centrul comercial din Cluj, ancorat de Cora, către unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, Studium Green.

Echipa de avocați a fost condusă de Laura Estrade, partener si coordonator al practicii de M&A, și Mihaela Poșircă, partener si coordonator al practicii de Real Estate, împreună cu avocații Iustina Sima (Counsel) și Andrei Mureșan (Counsel).

act Botezatu Estrade Partners a acordat asistență în toate fazele tranzacției, inclusiv în ceea ce privește constituirea bazei de date, structurarea tranzacției, redactarea și negocierea documentației contractuale constând în principal în contractul de transfer de acțiuni și contractul de închiriere pe termen lung pentru spațiile hipermarketului.

“Mulțumim încă o dată Mihaelei, Laurei și echipei act, cu mențiuni speciale pentru Iustina și Andrei, bineînțeles. Este întotdeauna minunat să îi ai alături, știind că tranzacțiile sunt cu siguranță gestionate impecabil. Ne bucurăm să încheiem capitolul imobiliar după ce am vândut 6 hipermarketuri către Supernova în decembrie anul trecut, și acum Cluj către dezvoltatorul imobiliar de top Studium Green. Această tranzacție va oferi un potențial semnificativ pentru redezvoltări de retail si mixed use în viitorul apropiat, și va fi cu siguranță benefică pentru Cora în calitate de chiriaș.”Josselin Granier, Head of Real Estate, Louis Delhaize Group.

Studium Green a fost asistat de Reff & Associații, societatea de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal.

Despre act Botezatu Estrade Partners

act Botezatu Estrade Partners este biroul din România al act legal, o alianță puternică de 300 de avocați în 9 birouri situate în cele mai importante piețe din Europa continentală.

act legal funcționează ca un one-stop-shop, oferind întreaga gamă de servicii juridice cross-border companiilor și investitorilor ce intenționează să intre pe piețele Europei continentale sau care sunt deja prezenți în regiune.

Pentru mai multe informații despre activitatea firmei, puteți urmări pagina de LinkedIn.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti