Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Curtea de Apel Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea unor posturi de grefier cu studii superioare juridice
28.06.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi de grefier cu studii superioare juridice:
– două posturi vacante pe perioadă nedeterminată la Judecătoria Luduş;
– un post vacant pe perioadă determinată la Judecătoria Târgu-Mureş.

Concursul se va desfăşura la sediul Curţii de Apel Târgu-Mureş (Târgu-Mureş, str. T. Vladimirescu, nr. 69) şi constă în susţinerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator şi a unei probe scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice şi se va desfăşura conform următorului calendar:
– 10 septembrie 2022 – susţinerea probei practice eliminatorii de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator;
– 11 septembrie 2022 – susţinerea probei scrise la disciplinele procedură penală, procedură civilă şi organizare judiciară.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la secretariatul Curţii de Apel Târgu-Mureş (etajul III, camera 303), personal sau prin intermediul serviciilor poştale/de curierat, în perioada 11 – 22 iulie 2022, inclusiv, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 1000 – 1200.

Informaţii privind tematica/bibliografia concursului, taxa de înscriere la concurs, condiţiile de participare şi documentele necesare pentru înscrierea la concurs sunt afişate la sediul Curţii de Apel Târgu-Mureş şi publicate pe pagina de internet a instanţei, la secţiunea concursuri (http://portal.just.ro), precum şi pe pagina de internet a Şcolii Naţionale de Grefieri, la secţiunea concursuri.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti