Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

ASE. Programul de Master „Dreptul European al Afacerilor”
29.06.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Cu siguranță, pentru a fi remarcat și mai mult pe piața muncii, trebuie să îți continui studiile de licență cu parcurgerea celui de-al doilea nivel al sistemului de educație superioară, respectiv studiile de Master. Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice ți-a pregătit un program de master adaptat celor mai actuale cerințe la nivel european, Dreptul european al afacerilor.

Acest nou program de Master, „Dreptul European al Afacerilor”, are scopul principal de a crea, valorifica și disemina cunoștințe și competențe, realizând dezvoltarea unui mediu performant de învățământ și de cercetare, concentrându-se pe următoarele discipline: Piața unică a Uniunii Europene, Dreptul European al concurenței, Dreptul European al proprietății intelectuale, Drept bancar și financiar european, Concurență și competitivitate în Uniunea Europeană, Etică și integritate academică, Dreptul European al contractelor, Drept fiscal al Uniunii Europene, Dreptul comparat al arbitrajului și metodelor alternative de soluționare a disputelor, Drept societar european și Dreptul European al muncii.

Admiterea la programul de Master se desfășoară exclusiv online, pe platforma admitere.ase.ro, în perioada 22-26 iulie.

Pentru detalii, accesați web site-urile dedicate https://drept.ase.ro/programe/programe-de-masterat/ și admitere.ase.ro sau puteți lua legătura cu reprezentanți ai Facultății de Drept ASE, prin adresele de e-mail: secretariat@drept.ase.ro și decanat@drept.ase.ro.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti