Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

UNEJ anunță începerea proiectului ”Performanță, Integritate și Transparență în Executarea Silită (PITES) – Îmbunătățirea serviciului public de executare silită prin modernizare, standardizare, transparentizare și dezvoltare profesională”
29.06.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Cyberlaw, Executori judecătorești, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, în calitate de beneficiar, anunță începerea proiectului ”Performanță, Integritate și Transparență în Executarea Silită (PITES) – Îmbunătățirea serviciului public de executare silită prin modernizare, standardizare, transparentizare și dezvoltare profesională”, COD SIPOCA 1262; Cod SMIS 155637.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea accesibilității, transparenței, integrității și a calității serviciului public de executare silită prin dezvoltarea competențelor profesionale ale executorilor judecătorești și prin digitalizarea și standardizarea activității de executare silită.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Dezvoltarea competențelor profesionale și abilităților executorilor judecătorești, cât și a personalului suport prin acțiuni de formare specializată în vederea creșterii calității serviciului public furnizat și a uniformizării practicii;

2. Creșterea transparenței, integrității, accesibilității și calității serviciului public de executare silită prin dezvoltarea unei aplicații informatice ce are ca scop digitalizarea și standardizarea activității de executare silită.

Rezultatele așteptate în urma derulării proiectului sunt:

1. Cunostințe profesionale și abilități îmbunatățite ale executorilor judecătorești prin acțiuni de formare specializată în vederea creșterii calitații serviciului public furnizat și a uniformizării practicii;

2. Aplicație informatică dezvoltată pentru accesibilizarea, transparentizarea, digitalizarea și standardizarea activitații de executare silită.

Perioada de implementare a proiectului este 07.06.2022 – 06.09.2023.

Valoarea totală a proiectului este de 4.999.297,92 lei, din care 4.114.631,43 lei valoare eligibilă nerambursabilă din FSE, 784.680,53 lei valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național, 99.985,96 lei valoarea cofinanțării eligibile.

Mai multe informații privind acest proiect pot fi obținute la telefon 021.320.50.92, email: proiect.poca@executori.ro, www.executori.ro.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020!

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti