Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Wolf Theiss a asistat AROBS Transilvania Software în legătură cu achiziţia Nordlogic, un grup de companii de dezvoltare de software personalizat
28.07.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Concurență, Cyberlaw, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Wolf Theiss a acționat în calitate de consultant juridic pentru AROBS Transilvania Software în legătură cu achiziția a 100% din părţile sociale Nordlogic Software S.R.L. și, indirect, a 100% din părţile sociale / acţiunile Silver Bullet Software S.R.L. şi Nordlogic USA, Inc.

AROBS Transilvania Software S.A., una dintre cele mai importante companii de dezvoltare de software din România, a finalizat cu succes achiziția Nordlogic Software S.R.L. şi, indirect, a Silver Bullet Software S.R.L., două companii locale specializate în dezvoltarea de software personalizat și dezvoltarea de produse software, şi a Nordlogic USA, Inc., o companie din SUA care furnizează în principal servicii pentru clienții americani ai grupului Nordlogic. În decembrie 2021, Wolf Theiss a asistat AROBS şi în achiziția Berg Computers S.R.L., o companie locală de dezvoltare de software personalizat și outsourcing cu birouri în Timișoara, Lugoj și Oradea.

„Strategia noastră este să continuăm să ne extindem atât la nivel naţional cât şi internaţional prin realizarea de achiziţii de companii IT cu care să dezvoltăm sinergii în zona de expertiză de software services şi care îşi doresc să crească la potenţialul la maxim alături de noi. Suntem foarte fericiți să avem echipa Wolf Theiss alături de noi, în calitate de consultant, în această nouă achiziţie a uneia dintre cele mai inovatoare companii din acest sector. Expertiza în domeniu și dedicarea echipei Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea optimală a tranzacţiei„, a declarat Voicu Oprean, CEO AROBS Transilvania Software.

Echipele de Corporate / M&A şi Tehnologie Media şi Telecomunicaţii (TMT) ale Wolf Theiss, coordonate de Avocat Partener Ileana Glodeanu, au oferit asistență juridică AROBS Transilvania Software în toate etapele acestei noi tranzacții, de la efectuarea investigației juridice de due diligence cu privire la toate cele trei entități țintă, consultanță privind documentația tranzacțională și asistență până la finalizarea cu succes a tranzacției.

La succesul acestei tranzacții, reglementată de legea română, împreună cu Ileana Glodeanu, Wolf Theiss a implicat o echipă mixtă formată din George Ghitu (Senior Associate, Corporate / M&A şi TMT), Costin Şalaru (Associate, Employment), Nina Lazăr (Associate, Data Protection, IP & TMT) şi Ana-Maria Mustăţea (Associate, Real Estate & Projects).

Suntem încântați să fim partenerii juridici ai AROBS Transilvania Software în acest nou proces de achiziție. Nu aș putea fi mai mândră de experții noștri Wolf Theiss în M&A și în tehnologie, care au fost extrem de ocupați și au reușit să finalizeze anul trecut unsprezece (11) tranzacții în sectorul TMT și continuă să fie extrem de activi și în 2022″, a declarat Ileana Glodeanu, Avocat Partener şi coordonatoarea practicii Corporate / M&A în cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

AROBS Transilvania Software este o companie românească specializată în furnizarea de servicii software și soluții pentru industrii diverse, cu peste 10.000 de parteneri din Europa, America și Asia. AROBS este prezentă în 11 locații din România și 8 din străinătate, iar sute de specialiști AROBS construiesc soluțiile viitorului în industriile Automotive, Life Sciences, Travel, IoT, Fintech, Enterprise.

Nordlogic Group este un grup de companii IT specializate în dezvoltarea de software și consultanță pentru clienți interni și internaționali. Serviciile lor acoperă toate etapele de dezvoltare a produselor software, de la definirea produsului până la implementarea în producție și asistență.

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 362 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romînia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti