Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

UNBR. Selecție avocați în vederea participării la conferința “How to handle cross border maintenance procedures? A roundtable of good practices” / 27 septembrie 2022, București
04.08.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, Selected, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 4 august 2022, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că a declanșat procedura de selectare avocați care să participe la conferința “How to handle cross border maintenance procedures? A roundtable of good practices”.

Uniunea Națională a Barourilor din România are calitatea de partener, alături de EIPA Luxembourg – European Centre for Judges and Lawyers (ECJL) și The National School of Judiciary and Public Prosecution (Krajowa Szkola Sądownictwa i Prokuratury – KSSIP) în proiectul Cross-border Family Matters: A tour de table of good practices – proiect finanțat de Comisia Europeană.

Evenimentul va avea loc marți, 27 septembrie 2022, la București.

Data limită de depunere a dosarelor de înscriere este 18 august 2022.

UNBR are alocate pentru acest eveniment 20 locuri. Pentru participanții avocați ce vor fi selectați de UNBR, costurile de participare vor fi achitate din contribuția UNBR asumată în cadrul proiectului. În conformitate cu regulile privind implementarea proiectului, vor putea fi decontate costurile de călătorie (cazare și transport) pentru avocații care se vor deplasa la București de la o distanță mai mare de 200 km. Pentru avocații interesați să participe dar care nu se încadrează în această cerință, vă rugăm să contactați direct persoana de contact indicată în anunț, pentru informații suplimentare.

Persoana de contact în cadrul UNBR: Veronica Morecuț, șef serviciu relații internaționale, tel.: 021/3134875, 0771760079.

:: Detalii

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti