Secţiuni » Noutăţi legislative » Proiecte legislative
Proiecte legislative

Instrucțiuni privind publicarea anunțului de concurs pe site-ul ANFP


04.08.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 776 din 4 august 2022 au fost publicate Instrucțiunile privind publicarea anunțului de concurs pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, din 26.07.2022.

Scopul prezentelor instrucţiuni este de a asigura o reglementare unitară aplicabilă autorităţilor şi instituţiilor publice organizatoare ale concursurilor pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante, în vederea publicării anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Autorităţile şi instituţiile publice în cadrul cărora sunt stabilite funcţiile publice au obligaţia de a înştiinţa Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cu privire la organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie sau de conducere temporar vacante prin completarea şi transmiterea în format online, în condiţiile prezentelor instrucţiuni, a informaţiilor necesare publicării anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei, utilizând aplicaţia din domeniul informatic alocat fiecărei autorităţi sau instituţii publice în portalul de management al funcţiilor publice şi funcţionarilor publici.

Publicarea anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei se va face cu cel puţin 30 de zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului de recrutare organizat în vederea ocupării funcţiilor publice de execuţie sau de conducere vacante, precum şi pentru concursul de promovare într-o funcţie publică de conducere vacantă, cu cel puţin 15 zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului de recrutare organizat în vederea ocupării funcţiilor publice de execuţie temporar vacante, cu cel puţin 10 zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante prevăzute la art. 1 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 78/2022, respectiv cu cel puţin 10 zile înainte de data desfăşurării probei scrise a concursului pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante prevăzute la art. 2 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 103/2022.

Data publicării anunţului de concurs pe site-ul Agenţiei va fi aceeaşi cu data publicării anunţului de concurs pe site-ul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursului pentru ocuparea funcţiilor publice vacante şi a funcţiilor publice de execuţie temporar vacante.

Anunţurile de concurs postate pe site-ul Agenţiei nu pot fi modificate şi se menţin la locul de publicare până la finalizarea concursului.

Intrare în vigoare: 3 septembrie 2022

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro