Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București organizează cursul „Managementul provocărilor emoționale în exercițiul profesiei de avocat și refacerea continuă a capacității de muncă prin metoda analizei tranzacționale” / 22 august 2022
08.08.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 22 august 2022 (13:00-16:00), în format fizic (sala Bibliotecii Baroului București „Av. Victor Anagnoste”) și online, Baroul București organizează workshop-ul „Managementul provocărilor emoționale în exercițiul profesiei de avocat și refacerea continuă a capacității de muncă prin metoda analizei tranzacționale”.

Lector: av. Nicolae Avătăji

Cursul abordează tema TA 101 – Informații de bază necesare abordării tranzacționale.

Persoanele interesate să participe fizic la eveniment se pot înscrie pe site-ul Baroului București (aici).

Persoanele interesate să participe online sunt rugate să transmită un mesaj pe adresa de e-mail: pregatire_profesionala@baroul-bucuresti.ro, precizând numele complet și sesiunea de pregătire, urmând ca link-ul de conectare va fi transmis ulterior prin intermediul adresei de e-mail, utilizarea acestuia fiind permisă exclusiv persoanelor înscrise la eveniment.

Se asigură prioritate în dezbateri participanților direcți, fizic prezenți la conferință, iar colegilor care participă online le vor fi rezervate câteva minute la finele sesiunii, fiind recomandată formularea întrebărilor pe chat.

Se acordă puncte de pregătire profesională conform metodologiei în vigoare.

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti