Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Avize emise de Consiliul Legislativ – 9-10 august 2022
10.08.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Proiecte legislative, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 10 august 2022, Consiliul Legislativ a emis următorul aviz:

Avizul nr. 931 favorabil cu observații și propuneri, referitor la cererea de rectificare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 16/2022 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 716 din 15 iulie 2022.

***

Marți, 9 august 2022, Consiliul Legislativ a emis următoarele avize:

Avizul nr. 923 favorabil cu observații și propuneri, referitor la proiectul de Hotărâre pentru stabilirea aspectelor tehnice şi organizatorice privind funcţionarea în sistem pilot, precum şi a celor privind operaţionalizarea Sistemului informatic de monitorizare electronica;

Avizul nr. 922 favorabil cu observații și propuneri, referitor la proiectul de Hotărâre privind aprobarea Listei cuprinzând categoriile de informaţii secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deţinute de Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, precum şi de către instituţiile şi structurile aflate în subordinea, coordonarea, sub autoritatea sau unităţi la care ministerul îndeplineşte atribuţiile pe care statul român le are în calitate de acţionar şi termenele de păstrare aferente acestora.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti