Secţiuni » Noutăţi legislative » Proiecte legislative
Proiecte legislative

ROF al Direcției fonduri externe nerambursabile din cadrul MAI
13.10.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 992 din 13 octombrie 2022 a fost publicat Regulamentul de organizare și funcționare a Direcției fonduri externe nerambursabile, din 29.09.2022.

Direcţia fonduri externe nerambursabile (DFEN) asigură coordonarea, controlul activităţilor şi elaborarea legislaţiei referitoare la gestionarea fondurilor externe nerambursabile în domeniul său de competenţă, precum şi punerea în aplicare a legislaţiei care reglementează gestionarea acestui domeniu de activitate.

Pentru îndeplinirea atribuţiilor ce îi revin, DFEN are competenţă teritorială generală. DFEN coordonează, îndrumă şi controlează, pe linie de specialitate, în conformitate cu atribuţiile prevăzute în legislaţia naţională, europeană şi regulamentele specifice, activitatea structurilor cu competenţe în gestionarea fondurilor externe nerambursabile, denumite în continuare structuri de profil.

DFEN avizează oportunitatea înfiinţării, reorganizării sau desfiinţării, la nivelul MAI, a structurilor de profil.

Intrare în vigoare: 13 octombrie 2022

***

Vineri, 12 august 2022, Ministerul Afacerilor Interne a lansat în dezbatere publică Proiectul ordinului ministrului afacerilor interne pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției fonduri externe nerambursabile.

:: Proiectul
:: Referatul de aprobare
:: Regulamentul

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti