Varia
JURIDICE

Jud. Flavius-Dacian Conta este noul preşedinte al Tribunalului Hunedoara
16.08.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: VARIA (alte surse)
JURIDICE - In Law We Trust

Începând cu data de 16.08.2022, în funcţia de preşedinte al Tribunalului Hunedoara a fost numit jud. Flavius-Dacian Conta, pentru un mandat de trei ani, potrivit unui comunicat.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de conducere în data de 12.08.2022, ca urmare a validării rezultatelor concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţi de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii, organizat în perioada mai-august 2022.

Jud. Flavius-Dacian Conta a deţinut funcţia de preşedinte al Judecătoriei Deva în perioada 01.01.2013 – 31.12.2020 şi cea de vicepreşedinte al Judecătoriei Deva în perioada 12.02.2021 – 12.08.2021.

În perioada:

– decembrie 2005 – martie 2006 a fost judecător la Judecătoria Hunedoara;

– aprilie 2006 – iunie 2019 a fost judecător la Judecătoria Deva;

– iulie 2019 – august 2021 a fost promovat judecător la Tribunalul Hunedoara fiind delegat la Judecătoria Deva, iar începând cu data de 01.09.2021 este judecător în cadrul Tribunalului Hunedoara.

Funcţia de președinte al Tribunalului Hunedoara a devenit vacantă urmare a pensionării jud. Mihaela-Aurelia Conta, începând cu data de 4 aprilie 2022.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti