Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Avocații de la STOICA & Asociații, implicați într-o importantă tranzacție de M&A
01.09.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Echipa STOICA & Asociații coordonată de Valeriu Stoica (Founding Partner) și formată din avocații Dragoș Bogdan (Senior Partner), Daniel Aragea (Partner), Bogdan Popescu (Partner), Andrei Buga (Partner), Marius Chelaru (Managing Associate), Ana Maria Teodorescu (Associate), Angelica Alecu (Associate) și Laurențiu Mihai (Junior Lawyer) a acordat asistență juridică fondului privat de investiții din Republica Cehă, Emma Capital, în achiziția unei participații majoritare în cadrul grupului Get’s Bet, unul dintre cei mai importanți operatori români din domeniul jocurilor de noroc și pariurilor sportive.

Echipa de avocați de la STOICA & Asociații  a realizat operațiuni de legal due dilligence, a asigurat asistență juridică pentru pentru structurarea, negocierea și implementarea tranzacției, precum și cu privire la obținerea din partea Consiliului Concurenței a aprobării operațiunii de concentrare economică.

Fondatorii Get’s Bet au fost asistați în această tranzacție de Băncilă Diaconu și Asociații SPRL (consultanță juridică), EY România (consultanță fiscală), Laurențiu Ispir și Lucian Streche (consultanță financiară și M&A), iar Emma Capital a fost asistată și de EY România (consultanță financiară și fiscală).

Constituită în anul 1995, Societatea Civilă de Avocați STOICA & Asociații a câștigat recunoaștere națională şi internațională în lumea dreptului şi a mediului de afaceri, prin întreaga sa activitate de asistență juridică şi de reprezentare a unui portofoliu vast de clienți.De la înființare și până în prezent, avocații din cadrul STOICA & Asociații au făcut dovada că sunt o echipă puternică, întemeiată pe respectarea principiilor sale: Fidelitas, Integritas, Fortitudo. STOICA & Asociații a dobândit o excelentă reputație națională şi internațională. Performanțele sale profesionale sunt recunoscute ca atare în cele mai importante ghiduri juridice: Chambers Europe, Legal 500, WTR 1000, IAM Patent 1000.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti