Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Societatea de avocatură D&B David şi Baias anunță promovarea a doi Parteneri și doi Avocați seniori
09.09.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, anunță că, începând cu luna septembrie, Cristina Păduraru și Ovidiu Bold devin parteneri în cadrul practicii de fuziunii, achiziții și restructurări și, respectiv, servicii financiare și piețe de capital. În același timp, Mihaela Ragea și Sonia Bălănescu au fost promovate avocați seniori în cadrul practicii de litigii fiscale și administrative și, respectiv, în cadrul practicii de litigii comerciale și relații de muncă.

Sorin David, Partener Coordonator, D&B David şi Baias: ”Îi felicit pe Cristina, Ovidiu, Mihaela și Sonia pentru acest pas important în carieră, care reprezintă o confirmare a meritelor lor și a contribuției la reușitele excepționale obținute de D&B David și Baias. Sunt convins că vor face față cu succes noilor roluri și că împreună vom găsi soluții inovatoare pentru clienți și pentru consolidarea practicilor noastre”.

Cristina Păduraru este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012. Ea s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, în septembrie 2012, iar domeniile sale de expertiză includ dreptul comercial şi cel al societăţilor comerciale cât şi fuziuni şi achiziţii.

Ovidiu Bold este avocat în domeniul serviciilor financiare, având 14 ani de experienţă şi o implicare în diverse proiecte, precum prima autorizare ca instituţie financiară nebancară a unei instituţii emitente de monedă electronică, autorizarea unuia din primii furnizori de servicii de finanţare participativă (crowdfunding) din România, negocierea intrării pe piaţa locală a unei bănci din Uniunea Europeană în parteneriat cu un furnizor major de servicii de telecomunicaţii. Ovidiu a asistat de asemenea diverşi clienţi în obţinerea şi negocierea de facilităţi de credit și fuziuni și achiziții în domeniul bancar şi al asigurărilor.

Sonia Bălănescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2015. De asemenea, în luna iunie 2016 a obţinut o diplomă de master în Arbitraj Internaţional, în limba engleză, în cadrul Universităţii Bucureşti. Sonia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna februarie a anului 2018, fiind specializată în dreptul civil, comercial şi dreptul muncii.

Mihaela Cristina Ragea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iaşi şi deţine o diplomă de master în drept penal. Mihaela este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2013. Pe parcursul carierei sale, a făcut parte din proiecte de litigii, reprezentând clienţi în domenii precum litigiile civile şi comerciale, administrative şi fiscale şi în procedura de insolvenţă. Mihaela s-a alăturat echipei de litigii D&B David și Baias în mai 2021, competenţele sale de bază fiind litigiile fiscale şi de drept administrativ.

Despre D&B David şi Baias

D&B David și Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care 9 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti