Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Raport privind gestiunea bugetară și financiară a secțiunii II din bugetul UE / 2021
15.09.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Dreptul Uniunii Europene, Fiscalitate, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial, seria C nr. 354 din 15 septembrie 2022 a fost publicat Raportul privind activitatea financiară 2021 – Secțiunea II – Consiliul European și Consiliul.

Prezentul document constituie un raport privind gestiunea bugetară și financiară a secțiunii II din bugetul UE (Consiliul European și Consiliul) pentru exercițiul financiar 2021.

Raportul se bazează pe conturile provizorii pentru 2021, pe concluziile rapoartelor anuale de activitate ale ordonatorilor de credite ai Consiliului și pe informațiile din sistemul de gestiune financiară a Consiliului referitoare la execuția bugetului.

Capitolul II al prezentului raport prezintă o sinteză a cadrului care a fost stabilit pentru exercițiul financiar 2021. La capitolul III este trecută în revistă execuția creditelor bugetare disponibile în 2021.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti