Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Se suplimentează bugetul ÎCCJ pentru achitarea drepturilor de natură salarială stabilite prin titluri executorii
22.09.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Fiscalitate, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 927 din 21 septembrie 2022 a fost publicată Hotărârea nr. 1158/2022 privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2022, pentru suplimentarea bugetului Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Se aprobă suplimentarea bugetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pe anul 2022 cu suma de 21.225 mii lei, credite de angajament şi credite bugetare, la capitolul 61.01 „Ordine publică şi siguranţă naţională”, din care: titlul 10 „Cheltuieli de personal” cu suma de 18.375 mii lei şi titlul 59 „Alte cheltuieli” cu suma de 2.850 mii lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2022.

Suma este destinată achitării drepturilor de natură salarială stabilite prin titluri executorii în favoarea personalului din Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru care termenele eşalonate de plată se împlinesc în anul 2022, precum şi a accesoriilor aferente acestor drepturi, calculate potrivit legii.

Intrare în vigoare: 21 septembrie 2022

***

Vineri, 16 septembrie 2022, Ministerul Justiției a lansat în dezbatere publică Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2022, pentru suplimentarea bugetului Înaltei Curți de Casație și Justiție.

:: Proiect
:: Notă de fundamentare

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti