Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Arbitraj
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional CCIR

Probleme practice în legătură cu existența și efectele convenției arbitrale / 17 octombrie 2022 – 30 noiembrie 2022, Zoom
20.09.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Arbitraj, Comunicate profesioniști, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 17 octombrie 2022 – 30 noiembrie 2022, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților organizează cursul Probleme practice în legătură cu existența și efectele convenției arbitrale (5 ateliere, 10 ore).

Cursul, conceput în sistem interactiv, este destinat avocaților (definitivi și stagiari).

Lector: av. dr. Cosmin Vasile, formator INPPA, Managing Partner Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners.

Cursul se va desfășura în sistem videoconferință, pe platforma „Zoom”, cu începere de la ora 16.00, inclusiv în zilele de sâmbătă.

Taxa de participare:
Taxă generală – 350 lei;
Taxă cursanți INPPA – 100 lei;
Taxă formatori INPPA – 200 lei.

Un curs se organizează dacă se înscriu cel puțin 25 de participanți.

Înscrierea se face până la data de 10 octombrie 2022, prin email la adresa office@inppa.ro cu subiectul „Înscriere curs extracurricular « Arbitraj ».

În cazul în care numărul celor înscriși atinge limita minimă de participare, secretariatul INPPA va comunica celor înscriși coordonatele bancare de achitare a taxei.

Taxa de participare se achită până la data de 15 octombrie 2022. Dovada plății se transmite INPPA la aceeași adresă de email, cursanții urmând a primi instrucțiunile privind logarea în platforma Zoom.

Se acordă 12 puncte de pregătire profesională continuă.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti