Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Metodologia de validare și înscriere a calificărilor din învățământul superior în RNCIS
26.09.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Monitorul Oficial al României, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 933 din 23 septembrie 2022 a fost publicată Metodologia de validare și înscriere a calificărilor din învățământul superior în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior (RNCIS), din 01.09.2022.

Prezenta metodologie reglementează procedura de înscriere şi validare în Registrul Naţional al Calificărilor din Învăţământul Superior a calificărilor, respectiv a programelor de studii care sunt sau urmează a fi acreditate/autorizate de către Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) sau altă instituţie de asigurare a calităţii membră a The European Quality Assurance Register for Higher Education (EQAR).

RNCIS este parte componentă a Registrului Naţional al Calificărilor şi cuprinde toate programele de studii de nivel 6 şi 7, conform Cadrului Naţional al Calificărilor.

Intrare în vigoare: 1 ianuarie 2023

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti