Secţiuni » Arii de practică » Business » Afaceri transfrontaliere
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti

Ucraina este invitată să adere la Convenția privind simplificarea formalităților în comerțul cu mărfuri și Convenția privind regimul de tranzit comun
26.09.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial, seria L nr. 247 din 23 septembrie 2022 au fost publicate Decizia nr. 1/2022 a Comitetului mixt UE-CTC înființat prin Convenția din 20 mai 1987 privind simplificarea formalităților în comerțul cu mărfuri din 25 august 2022 în ceea ce privește o invitație adresată Ucrainei de a adera la convenția respectivă [2022/1641] și Decizia nr. 2/2022 a Comitetului mixt UE-CTC înființat prin Convenția din 20 mai 1987 privind regimul de tranzit comun din 25 august 2022 în ceea ce privește o invitație adresată Ucrainei de a adera la convenția respectivă [2022/1642].

Așadar, începând cu data de 1 octombrie 2022, Ucraina este invitată să adere la:
– Convenția privind simplificarea formalităților în comerțul cu mărfuri;
– Convenția privind regimul de tranzit comun.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti