Secţiuni » Mesaje de condoleanţe
Mesaje de condoleanţe

Jud. Achim Istrătescu s-a stins
29.09.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Mesaje de condoleanțe, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 28 septembrie 2022, Consiliul Superior al Magistraturii şi-a exprimat profundul regret pentru încetarea din viaţă a domnului Achim Istrătescu, fost judecător în cadrul Tribunalului Giurgiu, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!

***

Colectivul Tribunalului Giurgiu își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață a domnului Achim Istrătescu, judecător în perioada iunie 1993 – decembrie 2018.

Vicepreședinte al Tribunalului Giurgiu în perioada 01.06.2002 – 01.08.2006 și președinte al secției penale din cadrul Tribunalului Giurgiu de la data de 01.02.2008, până la data pensionării, respectiv 06.12.2018, domnul judecător a reprezentat un important factor de echilibru, rațiune și înțelepciune, punând în slujba justiției întreaga sa erudiție, experiență profesională și de viață, dar și calitățile umane deosebite.

Colegii judecători, personalul auxiliar din cadrul Tribunalului Giurgiu și toți cei care au avut prilejul de a-l fi cunoscut și de a fi lucrat împreună cu domnul judecător Achim Istrătescu îi vor purta o binemeritată prețuire și neștearsă amintire.

Condoleanțe familiei îndoliate!

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti