Secţiuni » Noutăţi legislative » Proiecte legislative
Proiecte legislative

Aprobarea metodologiei de contractare a evaluării de impact asupra siguranței rutiere și a auditului de siguranță rutieră | Proiect
06.10.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Proiecte legislative
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 5 octombrie 2022, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a lansat în dezbatere publică Proiectul de Ordin al viceprim-ministrului, ministrul transporturilor și infrastructurii pentru modificarea și actualizarea Ordinului ministrului transporturilor nr. 1679/2017 pentru aprobarea Metodologiei de contractare a evaluării de impact asupra siguranței rutiere și a auditului de siguranță rutieră, de desemnare și de lucru a auditorilor de siguranță rutieră, a contractelor – cadru care se încheie de către Autoritatea Rutieră Română – A.R.R. cu investitorii, antreprenorii/proiectanții mandatați precum și cu auditorii de siguranță rutieră.

:: Proiect
:: Referat de aprobare
:: Anexă 1
:: Anexă 2
:: Anexă 3
:: Anexă 4
:: Anexă 5
:: Anexă 6
:: Anexă 7
:: Anexă 8

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti