Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Corporate, Fuziuni și achiziții, SELECTED

VLASIN ȘI ASOCIAȚII SCA a asistat un grup de investitori în achiziția unei parcele de teren în suprafață de 17.000 mp, situată în intravilanul Municipiului Cluj-Napoca, în vederea dezvoltării unui ansamblu rezidențial

19 octombrie 2022 | JURIDICE.ro

Avocații din cadrul VLASIN ȘI ASOCIAȚII SCA au oferit servicii de asistență juridică pe tot parcursul tranzacției care a durat aproximativ 6 luni. Acestea au constat în redactarea promisiunii bilaterale de vânzare-cumpărare, Legal Due Dilligence, redactarea contractului de vânzare și asistență la negocieri în toate etapele tranzacției. De asemenea, avocații VLASIN ȘI ASOCIAȚII SCA acordă servicii de asistență juridică post-tranzacție în chestiuni de urbanism, urmând să asiste clienții și în etapa de obținere a PUZ-ului, în colaborare cu o societate de urbanism.

Andrei Vlasin, Partener, VLASIN ȘI ASOCIAȚII SCA: ,,Ne bucurăm că am fost alături de clienți și în cadrul acestei tranzacții si pentru încrederea acestora în diversificarea portofoliului de investiții. Această tranzacție confirmă faptul că piața imobiliară locală este tot mai atractivă pentru investitori de real estate și că cererea pentru imobilele din segmentul premium este în creștere în Municipiul Cluj-Napoca. Deși valoarea tranzacției este confidențială, considerăm că este una de referință pentru piața imobiliară regională”.

Răzvan Bălă, Partener, VLASIN ȘI ASOCIATII SCA: ”Tranzacția încheiată a fost una deosebit de complexă, prin raportare la garanțiile solicitate de părțile contractante și la negocierile intense care au vizat modificarea succesivă a anumitor clauze contractuale. Ne bucurăm că am fost alături de clienți în cadrul acestui proiect de anvergură pentru piața imobiliară locală”.

Echipa VLASIN ȘI ASOCIAȚII SCA a fost coordonată de Andrei Vlasin pe partea de Real Estate și de Răzvan Bălă pe partea de urbanism.

VLASIN ȘI ASOCIAȚII SCA este o societate de avocatură fondată în anul 2021 care acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale, administrative și comerciale, precum și achiziții publice.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică