Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

PwC România și D&B David și Baias au acordat asistență asociaților Goodies Meat Production în vânzarea producătorului român de produse din carne către grupul Smithfield
22.11.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

O echipă integrată de specialiști ai PwC România și D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat asociații Goodies Meat Production în procesul de vânzare a părților sociale către grupul alimentar Smithfield Europe. Goodies Meat Production este unul dintre marii producători români de preparate din carne, fabricate în una dintre cele mai moderne unități de procesare din România, localizată în județul Prahova.

”Prima dată când am vizitat compania, am avut imaginea unui OZN aterizat în dealurile din Ceptura. Fabrica este de fapt oglinda unei companii administrate după cele mai înalte standarde de doi antreprenori excepționali. Ne bucurăm că am fost alături de ei în această tranzacție ce reconfirmă valoarea generată de mediul antreprenorial, care construiește business-uri performante și relevante”, a declarat George Ureche, coordonatorul departamentului de fuziuni și achiziții din cadrul PwC România.

“George și întreaga echipă PwC sunt profesioniști, iar nivelul lor de implicare și perseverență au fost determinante în depășirea momentelor critice. A fost o plăcere să lucrăm împreună, iar finalul unui proces de tranzacție înseamnă începutul unei prietenii”, au declarat Adrian Neniță și Gabriel Cîmpeanu, fondatorii Goodies Meat Production.”

Experții PwC România și D&B David și Baias au oferit servicii profesionale integrate în derularea procesului de tranzacție (M&A) și servicii de consultanță juridică.

“Anul acesta a fost un nou an efervescent pentru piața de M&A din România, fiind anunțate multe tranzacții în sectoare de activitate variate. Companiile din industria alimentară sunt permanent interesante pentru investitori. Suntem bucuroși ca am putut fi implicați în aceasta tranzactie. Vom continua să asistăm vânzătorii până la finalizarea tranzacției, aceasta fiind supusă aprobării Consiliul Concurenței.” a spus Anda Rojanschi, Partener D&B David și Baias.

Echipa PwC a fost coordonată de George Ureche, Director și M&A Leader, Marina Pavel, Senior Manager, și Robert Cirstea, Manager.

Echipa D&B David și Baias a fost coordonată de Anda Rojanschi, Partener, și alcătuită din Romana Petre, Avocat Senior Coordonator, Alice Spiridon, Avocat Senior, Mihaela Panfilii, Asociat Junior (M&A), Lucian Bozian, Avocat Senior Coordonator, Sonia Voinescu, Avocat Senior și Andreea Toncu, Avocat Colaborator (Dreptul concurenței).

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută oamenii și organizațiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 152 de țări cu mai mult de 328.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Despre D&B David şi Baias

D&B David şi Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David şi Baias este alcătuită din circa 50 de avocați (dintre care 9 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti