Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Modificarea HG nr. 633/2022 privind repartizarea unor sume din transferuri din bugetul de stat către bugetele locale pentru finanțarea în anul 2022 a unor cheltuieli de capital ale unităților de învățământ preuniversitar de stat


02.12.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Monitorul Oficial al României, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 1158 din 29 noiembrie 2022 a fost publicată Hotărârea nr. 1424/2022 pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 633/2022 privind repartizarea unor sume din transferuri din bugetul de stat către bugetele locale, prevăzute în bugetul Ministerului Educației, pentru finanțarea în anul 2022 a unor cheltuieli de capital ale unităților de învățământ preuniversitar de stat.

Prezenta Hotărâre modifică Anexa la Hotărârea de Guvern nr. 633/2022 prin introducerea unei unități de învățământ din comuna Puiești, județul Vaslui, pentru care s-a repartizat suma de 183.000 de lei.
Astfel, suma totală repartizată din transferuri de la bugetul de stat către bugetele locale, prevăzută în bugetul Ministerului Educației pe anul 2022 pentru continuarea lucrărilor de amenajare a grupurilor sanitare și asigurarea cu utilități a acestora la unitățile de învățământ preuniversitar de stat care au fost finanțate, în anul 2021, conform HG nr. 1188/2021, și ale căror lucrări nu au fost realizate sau finalizate la 31.12.2021, este de 10.261.000 de lei.

Intrare în vigoare: 29 noiembrie 2022

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro