Secţiuni » Mesaje de condoleanţe
Mesaje de condoleanţe

Av. Alexandru-Tudor Bernic s-a stins


08.12.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Mesaje de condoleanțe, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Ieri-noapte, miercuri, 7 decembrie 2022, în jurul orelor 02:00, avocatul Alexandru-Tudor („Alic”) Bernic din Baroul Iași a trecut la cele veșnice în urma unui infarct, au informat „Active News” și „Ziarul de Iași”.

Regretatul Maestru a intrat în avocatură în anul 1999 și activa în Baroul Iași din 15 decembrie 2002.

La 21 decembrie 2019, a fost declarat Cetățean de Onoare al Municipiului Iași.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

***

Av. Renata Dumitraș, SĂVESCU & ASOCIAȚII, a transmis următorul ferpar:

În dimineața zilei de miercuri, 7 decembrie 2022, av. Alexandru-Tudor Bernic s-a stins la numai 57 de ani.

Membru al Baroului Iași din 2002, Alic și-a iubit țara și profesia, luptând pentru idealurile sale patriotice și pentru libertate. La împlinirea a 30 de ani de la Revoluția din 1989 i s-a acordat titlul de cetățean de onoare al orașului, numărându-se printre revoluționarii ieșeni care au condus ieșirile în stradă și au obținut victoria.

Lumina cea fără de sfârșit să îi strălucească și să se odihnească în pace!

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 10 decembrie 2022, ora 12:00, la Cimitirul Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Iași.

***

Consiliul Baroului Iaşi şi întreg corpul avocaţial deplâng trecerea la cele veşnice a domnului avocat ALEXANDRU-TUDOR BERNIC şi sunt alături de familia îndurerată.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

***

Decanul Baroului Iaşi, avocat Tudor Duca, îşi exprimă durerea şi regretul adânc acum, la trecerea în eternitate a domnului avocat ALEXANDRU-TUDOR BERNIC.

Sincere condoleanţe şi întreaga compasiune familiei îndoliate!

***

Av. Gianina Vera Poroșnicu din Baroul Iași a postat ieri pe Facebook următorul mesaj:

Trăim regrete uriașe pentru pierderea colegului nostru, avocatul Alexandru-Tudor Bernic. Este o pierdere imensă pentru noi și pentru Iași, întrucât rememorăm momentul când a ieșit la Revoluția din 1989 cu mult curaj, riscând cu tinerețea și cu valoarea unui nume extrem de sonor și atunci și acum. Să nu uităm că avocatul Alexandru-Tudor Bernic deține titlul de Cetățean de Onoare al Orașului Iași, iar ca revoluționar în 1989 a avut toată recunoașterea publică și instituțională, ceea ce este o mare mândrie pentru Corpul Avocaților din Iași.

Alexandru-Tudor Bernic a ales să ia calea surorii sale, distinsa Doamnă Carmen Bernic, avocat de elită și Decan al Baroului Iași între anii 2007-2010.

Dumnezeu să ni-i țină pe amândoi în pace, în Lumea celor Drepți.

Fac o reverență adâncă în fața memoriei și mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare clipă în care ne-am întâlnit.

Alături de mine în regrete sunt și colaboratorii cabinetului meu. Mă despart de Alexandru-Tudor Bernic cu cele mai alese gânduri de pietate și păstrez în suflet zâmbetul său luminos și vitalitatea cu care ne-a încântat timp de două decenii.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro