Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Andrei Croitoru, primul avocat român practicant care a obținut acreditarea de Certified Fraud Examiner (CFE)


06.01.2023 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicate profesioniști, Drept penal, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Deja un nume de remarcat în sectorul juridic din România care acoperă infracțiunile de white collar crime, Andrei Croitoru tocmai a devenit primul avocat român practicant complet instruit și certificat în prevenirea, detectarea și investigarea fraudelor.

După mulți ani în care a fost implicat în diverse investigații corporative de mare amploare și a asistat companiile în implementarea programelor de conformitate, Andrei Croitoru și-a consolidat practica, dezvoltând un set unic de abilități în white collar crime, incluzând:

– cunoaștere excelentă a tranzacțiilor financiare complexe și a modului în care este comisă, detectată și prevenită frauda, ​​precum și o capacitate puternică de a rezolva acuzațiile de fraudă;

– tehnici investigative solide, care îi permit să urmărească tranzacțiile frauduloase, să intervieveze persoane pentru a obține informații și mărturisiri, să redacteze rapoarte de investigație și să consilieze clienții cu privire la constatările investigațiilor interne, precum și cu privire la problemele legale relevante;

– cunoștințe amănunțite a factorilor de bază care îi motivează pe oameni să comită fraude, a modului de identificare a semnalelor care indică acte de fraudă și riscul de producere a fraudei, precum și în ceea ce privește dezvoltarea unor programe antifraudă eficiente.

Andrei este Counsel la act Botezatu Estrade Partners, cu o bogată experiență în asistarea și reprezentarea marilor companii locale și internaționale în mandate cu privire la criminalitate organizată, spălare de bani, evaziune fiscală, corupție, fraude complexe și ​​infracțiuni ocupaționale, accidente industriale și de muncă.

Practica sa include reprezentarea juridică în fața instanțelor naționale și europene, precum și în fața organelor de urmărire penală, inclusiv în cauzele care presupun privarea de libertate sau cereri de executare a mandatelor europene de arestare.

Un Certified Fraud Examiner (CFE) este un lider în comunitatea antifraudă, remarcat ca un specialist în prevenirea, detectarea și descurajarea fraudei. CFE reprezintă cele mai înalte standarde deținute de Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), cea mai mare organizație antifraudă din lume.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti