Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

KPMG Legal – Toncescu și Asociații continuă expansiunea prin angajarea a doi avocați seniori cu experiență, la nivel de management


18.01.2023 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicate profesioniști, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Cei doi noi avocați care se vor alătura echipei aduc o experiență considerabilă în domeniile lor și vor spori în continuare profunzimea expertizei pe care KPMG Legal – Toncescu și Asociații o poate oferi clienților săi.

Sandra Frunzulică se alătură firmei în calitate de Managing Associate. Ea are peste zece ani de experiență în profesia de avocat de business și s-a bucurat de o carieră notabilă, concentrată pe aspecte de drept societar și proiecte de fuziuni și achiziții, precum și aspecte de reglementare, în special în domeniul life sciences.

Are o diplomă de licență (2012) și un program de masterat în Dreptul Afacerilor (2013) de la Facultatea de Drept, Universitatea din București. În 2019 a obținut un Certificat de Competență MBA Essentials de la London School of Economics and Political Science din Marea Britanie.

Pe parcursul carierei sale, Sandra a consiliat cu succes un număr semnificativ de companii locale și internaționale care activează în diverse industrii și sectoare de activitate. Ea a fost implicată în multe proiecte complexe, tranzacții și restructurări transfrontaliere, oferind, de asemenea, consultanță și cu privire la aspecte de drept societar și guvernanță corporativă, chestiuni contractuale, precum și reglementare în domeniul life sciences. Expertiza ei include analiza due diligence și redactarea întregului spectru de documentație aferentă tranzacțiilor.

Sandra a dobândit, de asemenea, o experiență semnificativă în practica de life science și a asistat mai multe companii din industrie în chestiuni legate de întregul spectru de probleme juridice care pot apărea în această industrie.

George Manea se alătură firmei în calitate de Senior Managing Associate și Coordonator al Practicii de Life Sciences, Technology & Compliance din cadrul KPMG Legal România. El este foarte apreciat în comunitățile profesionale pentru experiența sa în aceste domenii, gestionând proiecte de anvergură în industria  produselor farmaceutice și de îngrijire personală, IT, prelucrarea datelor cu caracter personal, mass-media și telecomunicații, prin care a asistat clienți internaționali să dezlege aspecte complexe de reglementare și să implementeze tehnologii emergente, cum ar fi eHealth, Inteligență artificială, ePrivacy sau soluții bazate pe Blockchain.

George a fost, de asemenea, considerat ca având un rol cheie pentru un număr semnificativ de tranzacții importante, aducând plus valoare pentru due diligence, negocieri și redactarea documentației tranzacției în ceea ce privește aspecte de reglementare locală, prelucrarea datelor cu caracter personal și proprietate intelectuală.

George are o diplomă de licență (2013) de la Facultatea de Drept, Universitatea din București și un master în Protecția și confidențialitate datelor cu caracter personal de la Dublin City University din Irlanda (2022).

George va fi implicat în gestionarea și sprijinirea dezvoltării rapide a departamentului de Life Sciences, Technology & Compliance.

„Acesta este un moment important pentru firma noastră de avocatură. Cooptarea Sandrei Frunzulică și a lui George Manea în firma noastră reflectă strategia de creștere continuă pe care ne-am propus-o, deschiderea noastră de a adăuga capacități puternice și membri potriviți echipei noastre, cât și dorința de a oferi cele mai bune servicii clienților noștri”, a declarat Laura Toncescu, Partener KPMG si Avocat coordonator KPMG Legal Toncescu și Asociații. „Ambii avocați aduc, separat dar și împreună, abilități excepționale și acreditări profesionale impresionante. Suntem încântați să ni se alăture și le dorim mult succes.”

Despre KPMG Legal – Toncescu și Asociații

KPMG Legal România (Toncescu și Asociații), societatea de avocatură afiliată KPMG în România, este o societate de avocatură care se diferențiază în piață prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor soluții complete oferite alături de specialiștii KPMG, prin utilizarea tehnologiei pentru a asigura eficiența și accesul la cele mai noi și inovatoare soluții și prin calitatea serviciilor sale, asigurată de o echipă de avocați experimentați și specializați.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro