Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Stoian și Asociații anunță promovarea Evelinei Climinte ca avocat asociat (partener)


19.01.2023 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicate profesioniști, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Stoian și Asociații anunță promovarea Evelinei Climinte ca avocat asociat (partener) începând cu luna ianuarie 2023.

În cadrul societății de avocați Stoian și Asociații, Evelina s-a remarcat prin profesionalism, rigoare, seriozitate dar și prin preocuparea sa permanentă pentru găsirea celor mai bune soluții juridice în interesul clienților gestionați. De-a lungul timpului, ca avocat litigant, Evelina a apărat interesele clienților în litigii comerciale si civile dar și în cele de reorganizare judiciară sau proceduri de faliment. Particularitatea și eficiența pledoariilor sale au reușit să convingă instanțele de judecată obținând astfel rezultate extraordinare în dosarele gestionate.

Stoian Lorena, în calitate de avocat fondator al firmei: „Sunt încântată să o felicit pe Evelina iar promovarea ei reflectă recunoaşterea de către clienți și colegi a devotamentului și eforturilor depuse zi de zi în cadrul societății. Rolul partenerilor este definitoriu pentru creșterea calității prestației avocațiale și sunt convinsă că Evelina va avea un aport semnificativ în acest sens. Îi urez mult succes în noua poziție și îi reconfirm susținerea noastră permanentă.”

Stoian – Partners Societate de Avocaţi a fost lansată în 2016 de Cătălin Predoiu și Lorena Stoian, avocaţi cu o practică îndelungată a dreptului. În prezent, societatea este condusă de către partenerii Lorena Stoian și Evelina Climinte.

Specializată în rezolvarea diferendelor, societatea gestionează un portofoliu substanţial de litigii și oferă consiliere și asistenţă juridică în varii domenii ale dreptului privat și public, civil, comercial, familiei și în dreptul comunitar european. Societatea deţine o expertiză particulară în planificarea strategică pe termen lung a intereselor juridice și redactarea de proiecte de acte normative.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro