Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Dezbatere publica ref. modificare lege pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice
12.09.2009 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Comunicat MJLC:

„In vederea asigurarii unor consultari publice cat mai eficiente pe marginea Proiectului de Lege pentru modificarea si completarea titlului III „Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice” al Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor  publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, cu modificarile si completarile ulterioare, Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti organizeaza o noua dezbatere publica pe marginea acestui proiect, in data de 21 septembrie  2009, incepand cu orele 11:00, la sediul ministerului, in Sala de consiliu.

Date de contact: deansd@just.ro. Sediul MJLC: str. Apolodor, nr. 17, sector 5, Bucuresti

Precizam ca Proiectul de Lege a fost adus la cunostinta publicului in data de 28 aprilie 2009, prin afisarea pe site-ul Ministerului Justitiei si poate fi vizualizat la adresa de web.

In data de 18 iunie 2009, a avut loc o prima dezbatere publica a proiectului de lege, cu participarea unor reprezentanti ai  societatii civile.

In urma acestei dezbateri publice, proiectul de lege a cunoscut o serie de modificari si a fost afisat din nou pe site, cu mentiunea ca in luna septembrie a.c. va avea loc o noua dezbatere publica privind versiunea propusa, inainte de a intra in procedurile parlamentare pentru adoptarea sa

Ultima versiune a proiectului de lege, alaturi de o serie de materiale documentare, poate fi vizualizata la adresa de web .”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate