Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Asociatia Asistentilor Judiciari sustine Apelul la Solidaritatea Puterii Legislative
15.09.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Asociatia Asistentilor Judiciari din Romania:

„In contextul demersurilor actuale ale autoritatii judecatoresti, precum si din necesitatea respectarii principiului fundamental al dreptului la opinie sub aspectul existentei posibilitatii concrete de contracarare a unor initiative deloc compatibile cu fundamentele statului de drept, a unor reale dezinformari ale unei parti a mass-media de data recenta in stricta legatura cu motivele declansarii protestului magistratilor Asociatia Asistentilor Judiciari din Romania – AAJR- sustine petitia Apel la Solidaritatea Puterii Legislative initiata de Reteaua Nationala a Adunarilor Generale ale Judecatorilor pe data de 14 septembrie 2009, sub toate punctele sale, sens in care va intreprinde demersurile necesare semnarii acesteia de catre toti asistentii judiciari din cadrul completurilor specializate de dreptul muncii si al asigurarilor sociale ale tribunalelor din tara.

Prezentul demers al AAJR nu este singular, asociatia noastra exprimandu-si punctul de vedere referitor la situatia din justitie si cu ocazia comunicatului de presa inaintat zilele trecute, in care manifesta acordul si solidaritatea fata de modalitatea de protest aleasa de judecatori, procurori si personalul auxiliar de specialitate al instantelor si parchetelor, in incercarea de a restabili locul dar si rolul autoritatii judecatoresti in cadrul statului de drept.

Daniel Cretu
Presedinte Asociatia Asistentilor Judiciari din Romania – AAJR


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.