Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Agent sef de potitie prins in flagrant in timp ce lua mita


16 septembrie 2009 | mihaela.topa, juridice.RO

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Un agent de politie din cadrul I.P.J. Ilfov a fost prins in flagrant in timp ce pretindea mita suma de 450 lei, de catre ofiterii Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Anticoruptie pentru Municipiul Bucuresti, sub coordonarea procurorului desemnat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, precum si sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna.

Putem observa potrivit comunicatului Ministerului Administratiei si Internelor ca „in fapt, cetateanul I.A. a sesizat Directia Generala Anticoruptie – Serviciul Anticoruptie pentru Municipiul Bucuresti cu privire la faptul ca agentul sef principal de politie S. L. i-a pretins suma de 450 lei pentru a nu lua impotriva sa masurile prevazute de lege dupa ce l-a depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice. In baza sesizarii cetateanului, s-au luat masuri pentru organizarea flagrantului.

Dupa primirea banilor, agentul de politie S. L., aflat la volanul masinii sale, a incercat sa scape de suma primita cu titlu de mita, insa a fost prins de catre ofiterii D.G.A.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus masura retinerii agentului de politie S.R.L. pe o perioadă de 24 ore urmand ca astazi sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva”.

Imagini de la actiune puteti descarca de pe site-ul DGA.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică