Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Judecatoria Tulcea. Convocare la adunarea generala a judecatorilor din 18 septembrie 2009
18.09.2009 | mihaela.topa, juridice.ro

Presedintele Judecatoriei Tulcea a convocat adunarea generala a judecatorilor pentru data de 18 septembrie 2009, ora 13.00, cu urmatoarea ordine de zi:

„1. Stabilirea pozitiei adunarii generale fata de solutionarea concreta a solicitarilor puterii judecatoresti prin continutul Legii privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, asa cum a fost aceasta adoptata prin procedura asumarii raspunderii Guvernului in baza art. 114 din Constitutia Romaniei.

2. Evaluarea de catre adunarea generala a modului de solutionare efectiva a tuturor celorlalte solicitari ale puterii judecatoresti, precum si evaluarea garantiilor certe prezentate de puterea legislativa si executiva in rezolvarea solicitarilor formulate.

3. Solicitarea demiterii ministrului justitiei si libertatilor cetatenesti, dl. Catalin Marian Predoiu, fata de modul defectuos si lipsit de transparenta in care a gestionat conflictul dintre instantele judecatoresti si puterea executiva.

4. Solicitarea catre reprezentantii la varf ai celor 3 puteri in stat de a se intalni in cursul zilei de marti pentru a se decide cu privire la Pactul pentru justitie si astfel sa se gaseasca solutii pentru iesirea din criza. Pare a fi vorba despre un apel deschis catre premier si presedintii camerelor de a participa la o intalnire pentru ziua de marti.

5. Scrisoare deschisa catre societate, care va fi redactata pe forumul online al judecatorilor, in sensul de a fi luata in adunarile generala o hotarare cu privire la necesitatea informarii societatii cu privire la cauzele acestui motiv si responsabilii pentru adancirea lui.

6. Mandatarea urmatoarelor persoane: Laura Andrei, Horatiu Dumbrava, Adi Neacsu, Mona Pivniceru, sa ne reprezinte la negocierile si discutiile purtate cu oficialii statului.

4. Fata de raspunsurile exprimate la punctele anterioare, pozitia cu privire la  continuarea, suspendarea sau întreruperea protestului.

5. Diverse.”


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.