Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Judecatoria Pascani – Adunarea Generala a judecatorilor din 18 septembrie 2009


18 septembrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Comunicat Judecatoria Pascani:

„Adunarea Generala a judecatorilor din cadrul  Judecatoriei Pascani, intrunita astazi 18 septembrie 2009,  a decis ca se impune continuarea formei de protest adoptate in cadrul Adunarii Generale din 2 septembrie 2009, in solidar cu cele ale majoritatii instantelor din tara, hotarandu-se cu unanimitate urmatoarele:

1. Continuarea formei de protest adoptata la 2 septembrie 2009, in materie penala urmand a se judeca doar cauzele urgente, iar in materie civila se vor judeca doar  ordonantele presedintiale referitoare la minori, cererile de suspendare provizorie a executarii silite de competenta presedintelui instantei si cererile in materia cooperarii judiciare civile internationale.

Urmeaza ca toate celelalte cauze sa fie amanate pentru noi termene de judecata.

2. Accesul publicului la arhiva instantei este deschisa zilnic, intre orele 10,00 – 12,00.

3. Acordarea mandatului expres de reprezentare pentru negocierile in legatura cu elaborarea Pactului National pentru Justitie pentru doamna judecator Laura Andrei, si pentru domnii judecatori Horatiu Dumbrava, Adrian Neacsu si Florin Nita.

4. Protestul va continua in aceasta forma pana cand, printr-o noua hotarare a Adunarii Generale a Judecatorilor din cadrul Judecatoriei Pascani, se va decide in alt sens.

Judecatorii isi exprima speranta ca demersul lor este inteles si sprijinit  de  catre opinia publica, justitiabili si avocati, avand totodata convingerea ca autoritatile decidente se vor implica in cel mai scurt timp in solutionarea solicitarilor magistratilor, in vederea asigurarii unei functionari adecvate a sistemului judiciar.

Purtator de cuvant,

Judecator,  Prisacaru Nicolae Eduard”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică