Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Nu toate amanarile sunt cauzate de protestul judecatorilor


20 septembrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Cauza in care este judecat Mihali Nicoara – cel care dupa ce a taiat cu sabia o persoana cu care se afla in conflict, a fugit si a accidentat cu masina o adolescenta – a fost amanata joi, 17 septembrie 2009, de Tribunalul Maramures.

Jud. Codruta-Violeta Alb, vicepresedinte al Tribunalului Maramures, purtatorul de cuvant al instantei, declara atunci: „Pentru astazi, a fost fixat termenul de judecata in dosarul 2931/336/2008 la Tribunalul Maramures, cu privire la judecarea apelului, formulat in cauza de catre partile vatamate Stetco Ioana si apelantii inclupati Buzura Marian si Buzura Ioan. In dosar este cercetat si inculpatul Mihali Nicoara. Cu privire la acest dosar nu pot sa fac niciun fel de aprecieri. Pot doar sa spun ca faptele supuse judecatii nu sunt faptele din cunoscutul dosar „Buldozerul”, sunt fapte anterioare. Urmeaza ca instanta sa procedeze la judecarea cauzei.

Principalul motiv al amanarii a fost protestul magistratilor. Insa, trebuie precizat faptul ca aceasta cauza suferea oricum amanare si daca justitia nu era in protest, pentru ca la data de astazi a fost lipsa de procedura cu inculpatul Mihali Nicoara, care a fost arestat intre timp, astfel ca procedura de citare nu a fost legal indeplinita. Citarea nu s-a realizat din arestul IPJ Maramures, ci doar la domiciliul acestuia, intrucat la momentul emiterii citatiilor, starea lui era de libertate.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii