Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Judecatori selectati pentru stagii in Olanda si Spania


21 septembrie 2009 | mihaela.topa, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a organizat in perioada 10-15 iulie 2009, procedura de selectie pentru 2 stagii de pregatire in Spania si Olanda.

In ceea ce priveste desfasurarea stagiului de pregatire din Olanda, din motive obiective, acesta nu se va mai putea desfasura in perioada anuntata initial 12-23 octombrie), ci va avea loc in perioada 9-18 noiembrie 2009. De asemenea, ca urmare a cererii de retragere formulata de jud. Corina Tudor, a fost selectata sa participe la stagiul de pregatire din Olanda jud. Simona Neacsu (Judecatoria Buftea).

In ceea ce priveste stagiul de pregatire in Spania, ca urmare a cererii de retragere formulate de jud. Mihai Udroiu, a fost selectata sa participle la stagiul de pregatire din Spania jud. Cristina Rotaru (Curtea de Apel Bucuresti).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii