Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Flux informații

Doi suspecti au fost retinuti pentru savarsirea infractunii de santaj

23 septembrie 2009 | Mihaela TOPA, juridice.ro

Doi suspecți au fost reținuți de către polițiștii gorjeni in urma unui flagrant, reținându-se în sarcina acestora săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Din cele comunicate de către I.P.J. Gorj aflăm că „la data de 22 septembrie a.c., poliţişti din cadrul I.P.J. Gorj, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au organizat un flagrant în urma căruia au fost depistate două persoane, Costel B. de 28 de ani şi Vasile B., de 58 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, care au pretins şi obţinut de la Marin T., din localitate suma de 40.000 de lei.

Marin T. s-a întâlnit cu suspecţii în Piaţa Centrală din municipiul Târgu Jiu iar, după primirea banilor, poliţiştii au intervenit şi au procedat la reţinerea lor. În autoturismul cu care aceştia veniseră la „întâlnire”, poliţiştii au găsit suma de 40.000 de lei.

În fapt, la începutul lunii septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj au fost sesizaţi de către Marin T., din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că în ultima perioadă de timp, a fost şantajat în repetate rânduri de Costel B., de 28 ani, din localitate.

Acesta a precizat că, Costel B. l-a împrumutat în perioada anilor 2008-2009 cu diverse sume de bani. De asemenea, a sesizat că, recent, deşi i-a restituit sume de bani mult mai mari decât cele împrumutate, atât el cât şi soţia sa sunt ameninţaţi cu acte de violenţă.

În temeiul sesizării s-a luat legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, care supraveghează activitatea pe linie de cercetare penală şi sub coordonarea acestuia, poliţiştii din cadrul I.P.J. Gorj, sprijiniţi de luptători D.P.I.R, au organizat un flagrant în urma căruia au fost prinşi cei doi suspecţi după ce au primit suma de 40.000 de lei.

Poliţiştii au dispus reţinerea suspecţilor Vasile B. şi Costel B., pe bază de ordonanţă, pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de şantaj. Cei doi au fost introduşi în arestul I.P.J. Gorj, urmând ca azi, 23 septembrie, să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi, având în vedere că există indicii temeinice că aceştia au mai săvârşit fapte de acest gen pe raza judeţului Gorj.

În acest sens, rugăm persoanele care au fost victime ale unor astfel de fapte să se adreseze cu plângere Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică