Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti

Mona Pivniceru: Degrevarea magistratilor de activitatile la Registrul Comertului trebuia sa se intample din 1986


23 septembrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Jud. Mona Pivniceru, presedintele AMR, a declarat marti, 22 septembrie 2009, la Antena 3 ref. degrevarea magistratilor de activitatile la Registrul comertului: “Am remarcat o iniţiativă a dlui ministru Predoiu, care a spus că va face demersuri ca activitatea de înregistrare a societăţilor comerciale să fie luată de la judecători. Chestiunea asta trebuia să se întâmple din anul 1986, când România a semnat, sub egida Consiliului Europei, şi i s-a recomandat, prin recomandarea 86/12, ca judecătorii să fie degrevaţi de activităţi cu caracter nejurisdicţional. Iar printre acestea era şi activitatea de înregistrare a societăţilor comerciale. Deci după 15-20 de ani, noi ne găsim în plin protest să punem în aplicare o recomandare care trebuia pusă din anul 1986 în practică.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică