Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Traian Basescu: „Justitia nu se limiteaza strict la judecatori si procurori”
24.09.2009 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Traian Băsescu a declarat marti, 22 septembrie 2009, la Radio Romania Actualitati: “Abordarea noastră este că justiţia nu se limitează strict la judecători şi procurori, şi grefieri, de aceea am vrut să discut cu principalele categorii care înseamnă sistemul de justiţie din România. Nu este o întâlnire care se vrea să genereze luări de poziţie împotriva unei categorii sau alteia, ci, pur şi simplu, vreau să pot evalua foarte bine care este efectul acestui tip de protest al magistraţilor şi, dacă se poate, şi care sunt soluţiile.

Nu este o întâlnire care se vrea să genereze luări de poziţie împotriva unei categorii sau alteia, ci, pur şi simplu, vreau să pot evalua foarte bine care este efectul acestui tip de protest al magistraţilor şi, dacă se poate, şi care sunt soluţiile.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate