Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Catalin Predoiu a renuntat la 49.720 USD

24.09.2009 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Precizare MJLC  in legatura cu acuzatia de conflict de interese adusa ieri ministrului Justitiei:

„In cadrul unei emisiuni televizate difuzate ieri, 23 septembrie, intre orele 16.00 – 18.00, un analist politic a formulat o serie de afirmatii inexacte potrivit carora ministrul Justitiei ar fi incasat un onorariu de 112.000 dolari pentru activitatea de consultant la redactarea codului civil.

In realitate, contractul de consultanta a fost incheiat in ianuarie 2007, cand functia de ministru era exercitata de o alta persoana decat actualul ministru.

Actualul ministru a preluat pentru prima data portofoliul de ministru al Justitiei la 29 februarie 2008.

Dupa preluarea portofoliului, ministrul Catalin Predoiu a renuntat la incasarea restului de onorariu de  49.720 dolari, cuvenit potrivit contractului.

Onorariile consultantilor nu au fost platite din fondurile ministerului Justitiei, ci in cadrul unui program de finantare derulat cu Banca Mondiala.

Actualul ministru nu a avut nicio functie in stat la momentul la care a fost stabilita comisia de redactare a proiectului codului civil sau onorariile expertilor.

Procedura de selectare a expertilor s-a desfasurat in acord cu legea romana  si procedurile Bancii Mondiale.”

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week