Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Prahova. Cereri de liberare provizorie sub control judiciar respinse
24.09.2009 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Comunicat Tribunalul Prahova:

Tribunalul Prahova, Sectia Penala, a respins la termenul de astazi, 24 septembrie 2009, cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate de Penescu Gheorghe Cornel si Facaleata Liviu Ilie, precum si cererea de revocare a masurii arestarii preventive formulata de Gheorghe Constantin, in dosarul penal nr. 4285/105/2009 stramutat de la Tribunalul Arges, in care acestia au fost trimisi  in judecata pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie.

Solutia data asupra cererilor de liberare provizorie sub control judiciar poate atacata cu recurs de inculpatii ce au formulat aceste cereri in termen de 24 de ore la Curtea de Apel Ploiesti, in vreme ce solutia data cererii de revocare a masurii arestarii preventive are caracter definitiv.

Totodata, s-a stabilit un termen intermediar la data de 8 octombrie 2009 pentru verificarea, in cursul judecatii, a legalitatii si temeiniciei arestarii preventive pentru cei trei inculpati ramasi in aceasta stare, potrivit art. 3002 Cod procedura penala.

Instanta investita cu solutionarea cauzei a dispus acordarea unui nou termen de judecata pentru judecarea in fond la data de 15 octombrie 2009, celelalte doua cereri formulate in dosar, de revocare a masurii obligarii de a nu parasi tara si de ridicare a controlului judiciar, urmand a fi puse in discutie dupa incetarea protestului declansat la nivelul Tribunalului Prahova la 31 august 2009.

Purtatorul de cuvant al Tribunalului Prahova

Judecator Ionela Alina Anton”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate