Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

AMR anunta stabilirea principiilor pactului pentru Justitie
27.09.2009 | JURIDICE.ro

Comunicat AMR:

„In urma discutiilor organizate si moderate de catre Societatea Civila cu reprezentantii mandatati ai puterii judecatoresti, legislative si executive, au fost stabilite  “Principiile pactului pentru Justitie”.

Lucrarile s-au incheiat printr-un document semnat de catre toti participantii, mai putin de catre reprezentantii puterii executive.

Documentul incheiat va servi ca baza de pornire in activitatea Comisiei Speciale a Parlamentului, care urmeaza sa-si inceapa lucrarile in data de 29.09.2009.

La lucrarile Comisiei vor lua parte si reprezentanti ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Consiliului Superior al Magistraturii si asociatiilor profesionale ale magistratilor.

Scopul acestei Comisii este acela de a gasi solutiile cele mai eficiente pentru rezolvarea acestei situatii de criza a sistemului judiciar care a generat conflictul dintre  puterea judecatoreasca si puterea executiva.

Avand in vedere faptul ca, in prezent, intreaga problematica  sustinuta de magistrati, se afla in atentia celui mai reprezentativ organ al democratiei, ramane ca Adunarile Generale ale magistratilor sa decida cu privire la incetarea sau continuarea starii de protest.

Presedinte A.M.R.

Judecator prof. univ. dr. Mona Maria Pivniceru”


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.