« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Acord Comunitatea Europeana-Brazilia ref. aderarea Romaniei si Bulgariei la UE
28.09.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L 254/I din 26 septembrie 2009 a fost publicat Regulamentul (CE) nr. 880/2009 al Consiliului privind punerea în aplicare a Acordului sub forma unui schimb de scrisori între Comunitatea Europeană si Brazilia în temeiul articolului XXIV alineatul (6) si al articolului XXVIII din Acordul General pentru Tarife si Comert (GATT) 1994 privind modificarea concesiilor din listele de angajamente ale Republicii Bulgaria si ale României în cadrul procesului lor de aderare la Uniunea Europeană, de modificare si completare a anexei I la Regulamentul (CEE) nr. 2658/87 privind Nomenclatura tarifară si statistică si Tariful Vamal Comun.

 
Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD