Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Judecatoria Targu-Jiu. Suspendarea masurilor de protest. Se reia activitatea de judecata


28 septembrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Comunicat Judecatoria Targu-Jiu: ADUNAREA GENERALĂ A JUDECĂTORILOR din cadrul Judecătoriei Târgu-Jiu, în şedinţa din data de 28.09.2009,  a hotărât cu unanimitate de voturi, suspendarea protestului început la data de 02.09.2009, până la  fundamentarea proiectului legii de buget pentru anul 2010, când într-o nouă şedinţă a Adunării Generale, judecătorii vor hotărî în legătură cu evoluţia protestului.

Începând cu data de 28.09.2009, la Judecătoria Târgu-Jiu  se va relua activitatea la toate compartimentele.

JUDECĂTOR DELEGAT

LA  BIROUL  DE INFORMARE ŞI RELAŢII CU PUBLICUL

ALEXANDRA STOIAN”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii