Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Judecatoria Craiova. Suspendarea protestului. Se reia activitatea de judecata
28.09.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Judecatoria Craiova: „ADUNAREA GENERALĂ A JUDECĂTORILOR DIN CADRUL JUDECĂTORIEI CRAIOVA, în cadrul şedinţei din data de 28.09.2009, cu majoritate de voturi,  a hotărât suspendarea protestului şi reluarea activităţii de judecată precum şi a activităţii normale a celorlalte compartimente ale instanţei, începând de marţi- 29.09.2009 şi până la data de 18 12. 2009, când se va reevalua stadiul de soluţionare a solicitărilor adunărilor generale într-o nouă şedinţă a Adunării Generale şi se va hotărî cu privire la evoluţia protestului.”

Mulţumim pentru înţelegere tuturor celor care ne-au sprijinit şi au înţeles că această forma constituţională de protest era necesară pentru adoptarea măsurilor în vederea funcţionarii adecvate a justiţiei, în condiţii de independenţă, profesionalism si eficienţă.

Purtător de cuvânt

Judecător Andreea Tiţoiu”

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.