Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Judecatoria Craiova. Suspendarea protestului. Se reia activitatea de judecata

28.09.2009 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Comunicat Judecatoria Craiova: „ADUNAREA GENERALĂ A JUDECĂTORILOR DIN CADRUL JUDECĂTORIEI CRAIOVA, în cadrul şedinţei din data de 28.09.2009, cu majoritate de voturi,  a hotărât suspendarea protestului şi reluarea activităţii de judecată precum şi a activităţii normale a celorlalte compartimente ale instanţei, începând de marţi- 29.09.2009 şi până la data de 18 12. 2009, când se va reevalua stadiul de soluţionare a solicitărilor adunărilor generale într-o nouă şedinţă a Adunării Generale şi se va hotărî cu privire la evoluţia protestului.”

Mulţumim pentru înţelegere tuturor celor care ne-au sprijinit şi au înţeles că această forma constituţională de protest era necesară pentru adoptarea măsurilor în vederea funcţionarii adecvate a justiţiei, în condiţii de independenţă, profesionalism si eficienţă.

Purtător de cuvânt

Judecător Andreea Tiţoiu”

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week