Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Craiova. Suspendarea protestului. Se reia activitatea de judecata
29.09.2009 | JURIDICE.ro

Comunicat Curtea de Apel Craiova: „Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Craiova, observând că s-a deschis calea unui dialog cu puterea legislativă privind posibilitatea încheierii unui Pact Naţional pentru justiţie, între puterile legislativă, executivă şi judecătorească, a hotărât în cadrul şedinţei de azi 29.09.2009,  suspendarea protestului la această instanţă.

În consecinţă, se va relua activitatea normală a tuturor compartimentelor acestei instanţei.

Magistraţii vor urmări cu atenţie modul în care comisia constituită la nivelul Parlamentului va respecta principiile propuse, urmând a reevalua situaţia şi a hotărî în consecinţă, cu privire la menţinerea suspendării protestelor sau la reluarea acestora.”


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.