Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Sedintele Comisiei Permanente si ale Consiliului UNBR se vor desfasura la Craiova (9-11 octombrie 2009)
02.10.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Baroul Dolj: „În perioada 9-11 octombrie 2009 vor avea loc la Craiova şedinţele Comisiei Permanente şi Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România (U.N.B.R.).

Consiliul U.N.B.R. reuneşte peste 100 de avocaţi, se întruneşte trimestrial şi este alcătuit din decanii barourilor şi reprezentanţii barourilor aleşi potrivit normei de reprezentare stabilite în statutul profesiei.

Având în vedere că au trecut 81 de ani de când oraşul nostru a fost gazda reprezentanţilor avocaţilor din România (Congresul Avocaţilor din România din 7-9 septembrie 1928), dar şi importanţa organizării unui asemenea eveniment pentru Baroul Dolj, a doua oară în istoria sa, avocaţii doljeni salută deciziile domnului avocat doctor, Gheorghe Florea, preşedintele U.N.B.R., de convocare a Comisiei Permanente şi a Consiliului U.N.B.R. la Craiova.

Pentru a marca evenimentul, Primarul municipiului Craiova va adresa salutul său membrilor Consiliului UNBR iar Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova a cedat Baroului Dolj spectacolul „Măsură pentru măsură” de William Sheakespeare organizat în cinstea profesiei de avocat în ziua de sâmbătă, 10 octombrie 2009, începând cu ora 1800.

Prof.Univ.Dr.
Ion Turculeanu
Avocat

Decanul Baroului Dolj

Prof.Univ.Dr.

Prof.Univ.Dr.  Ion Turculeanu

Avocat

Decanul Baroului Dolj”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.