Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti

Registrul comertului. Masuri pentru deblocarea situatiei create de protestul judecatorilor


5 octombrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat

Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) informeaza ca la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, la termenul de judecata din 01.10.2009, din cele 9400 de cereri de inregistrare nesolutionate ca urmare a protestului magistratilor, au fost admise 7727 de cereri de inregistrare restul fiind amanate, respinse, suspendate, etc.

Potrivit unui comunicat al ONRC, pentru deblocarea urgenta a situatiei, in vederea eliminarii intarzierilor inregistrate, Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti a luat masuri speciale precum prelungirea programului pentru compartimentele care efectueaza operatiuni de operare date si editare documente, suplimentarea spatiilor de lucru cu publicul pentru eliberarea documentelor, in functie de termenele de eliberare, precum si suplimentarea numarului de personal pentru activitatile de operare si verificare date si eliberare documente.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică