Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Topul IFRL 1000 ref. societatile de avocatura din Romania
05.10.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocatura Muşat & Asociaţii, alaturi de NNDKP, s-a clasat in topul IFRL 1000 pe primul loc la toate cele patru domenii analizate de specialiştii britanici: fuziuni & achiziţii, drept bancar, pieţe de capital şi finanţări de proiecte.

Mona Muşat, Co-Managing Partner Muşat & Asociaţii: “Noua ediţie a clasamentului realizat de IFLR 1000 confirmă supremaţia Muşat & Asociaţii în toate cele patru arii de practică în domeniul financiar-bancar şi recunoaşte dezvoltarea fără precedent a activităţii firmei în project finance. De asemenea, ne onorează faptul că analiştii britanici au recomandat drept “leading lawyers” şase avocaţi Muşat & Asociaţii, un nou record pentru firmele de avocatură din România ce ne situează în topul competenţelor avocaţiale drept cea mai puternică echipă de specialişti pe drept financiar – bancar din România.”

Este vorba de avocatii Gheorghe Muşat, Mona Muşat, Cătălin Băiculescu, Miruna Suciu, Gelu-Titus Maravela şi Iuliana Craiciu.

Tuca Zbarcea si Asociatii a ocupat in topul IFLR 1000 primul loc la trei dintre cele patru domenii analizate de specialiştii britanici: fuziuni & achiziţii, pieţe de capital şi finanţări de proiecte, pe segmentul Banking fiind clasata pe al doilea palier.

De asemenea, Badea Clifford Chance s-a clasat pe primul palier in domeniul Piete de capital si pe al doilea in celelate trei domenii.

CMS Cameron McKenna, Salans, Stoica si Asociatii, Bulboaca si Asociatii, Popovici Nitu & Asociatii, Schoenherr si Gide Loyrette Nouel se afla printre casele de avocatura nominalizate de IFLR 1000, pe palierul doi in cele patru domenii.

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.