Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Topul IFRL 1000 ref. societatile de avocatura din Romania
05.10.2009 | JURIDICE.ro

Societatea de avocatura Muşat & Asociaţii, alaturi de NNDKP, s-a clasat in topul IFRL 1000 pe primul loc la toate cele patru domenii analizate de specialiştii britanici: fuziuni & achiziţii, drept bancar, pieţe de capital şi finanţări de proiecte.

Mona Muşat, Co-Managing Partner Muşat & Asociaţii: “Noua ediţie a clasamentului realizat de IFLR 1000 confirmă supremaţia Muşat & Asociaţii în toate cele patru arii de practică în domeniul financiar-bancar şi recunoaşte dezvoltarea fără precedent a activităţii firmei în project finance. De asemenea, ne onorează faptul că analiştii britanici au recomandat drept “leading lawyers” şase avocaţi Muşat & Asociaţii, un nou record pentru firmele de avocatură din România ce ne situează în topul competenţelor avocaţiale drept cea mai puternică echipă de specialişti pe drept financiar – bancar din România.”

Este vorba de avocatii Gheorghe Muşat, Mona Muşat, Cătălin Băiculescu, Miruna Suciu, Gelu-Titus Maravela şi Iuliana Craiciu.

Tuca Zbarcea si Asociatii a ocupat in topul IFLR 1000 primul loc la trei dintre cele patru domenii analizate de specialiştii britanici: fuziuni & achiziţii, pieţe de capital şi finanţări de proiecte, pe segmentul Banking fiind clasata pe al doilea palier.

De asemenea, Badea Clifford Chance s-a clasat pe primul palier in domeniul Piete de capital si pe al doilea in celelate trei domenii.

CMS Cameron McKenna, Salans, Stoica si Asociatii, Bulboaca si Asociatii, Popovici Nitu & Asociatii, Schoenherr si Gide Loyrette Nouel se afla printre casele de avocatura nominalizate de IFLR 1000, pe palierul doi in cele patru domenii.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.