Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Finantare europeana in directia cresterii convergentei in domeniul serviciilor financiare, al raportarii financiare si al auditului


5 octombrie 2009 | Nora Drulea
Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L253/8 din 25 septembrie 2009 a fost publicata Decizia nr.716/2009/CE a Parlamentului European si a Consiliului de instituire a unui program comunitar de sprijinire a activitatilor specifice in domeniul serviciilor financiare, al raportarii financiare si al auditului.

pentru sprijinirea activităților organismelor care
contribuie la realizarea obiectivelor politice ale Comunității în
legătură cu convergența și cooperarea în materie de supraveghere
în domeniul serviciilor financiare și în legătură cu
raportarea financiară și auditul

Având în vedere că este important pentru Comunitate ca aceasta să se implice în procesul de stabilire a standardelor internaționale pentru piețele financiare, pentru sprijinirea activităților organismelor care contribuie la realizarea obiectivelor politice ale Comunității în legătură cu convergența și cooperarea în materie de supraveghere în domeniul serviciilor financiare și în legătură cu raportarea financiară și auditul, decizia instituie un program de finantare a funcționării, activităților sau acțiunilor unor organisme care îşi desfăşoară activitatea în domeniile menţionate.

Decizia reglementează activităţile eligibile şi mecanismul de acordare a finanţării.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro